Log ind   |  
Kontakt Minimer

Kontorleder
Vini Lindberg
Tlf.: 46 78 93 53 / 20 18 93 53
Kontortid: Mandag - onsdag kl. 9-12
E-mail: kontor@jyllingevand.dk

Driftsleder
Jan Andersen
Tlf.: 46 78 93 53
Mobil: 22 79 46 88
E-mail: jan@jyllingevand.dk

Ved ledningsbrud udenfor kontortid:
Kontakt venligst telefonnummer
70 12 10 20

Ved vandbrud i Værebro Vandværks område: Telefonnummer 47 77 77 53

Ved vandbrud i NordmarkenVands område: Telefonnummer 46 73 38 69

(Log-in feltet øverst i højre hjørne kan kun bruges af vandværkets bestyrelse.)Driftsinfo Minimer


Jagtvej

Vi er nu i gang med ledningsrenoveringen af Jagtvej. Når der i forbindelse med dette arbejde lukkes for vandet - hos forbrugerne på Jagtvej - vil det fremgå her:

Næste gang, der lukkes for vandet, bliver på tirsdag den 30. april 2019 på følgende tidspunkter:

Jagtvej nr. 1 til 16 fra kl. 8 til ca. kl. 11

Jagtvej nr. 17 til 24 fra kl. 8 til ca. kl. 15

Jagtvej nr. 25 til 44 fra ca. kl. 9 til ca. kl. 12

(Opdateret den 24. april 2019)

 

 

 

Forside Minimer

Velkommen til Jyllinge Vandværk

Her på hjemmesiden finder du oplysninger om vandforsyningen.
Klik på de emner i menuen herover, som har din interesse.


Bemærk!

Vandværket er beliggende på Smakkevej 12, kontoret på Kometvej 61.

Telefonnummeret dækker kun Jyllinge Vandværks område. 

Se her om din adresse får vand fra Jyllinge Vandværk. Her kan du også se vejlister for NordmarkenVand, Værebro Vandværk og Jyllingehøj Vandværk.


Aktuelt

Generalforsamling

Torsdag den 28. marts 2019 kl. 19 afholdes der generalforsamling - med orientering om "blødgøring" - på Hotel Søfryd. Se indkaldelsen her

Se årsrapporten for 2018 her

Orientering om blødgøring (november 2018)

Jyllinge Vandværk har efter vores seneste generalforsamling nedsat et udvalg, der undersøger forskellige metoder til blødgøring af vores vand.

Hvis det besluttes, forventer vi at kunne levere blødgjort vand til alle forbrugere om 2 – 5 år. Dette kan dog ikke garanteres, der undersøges fortsat, og der er endnu ikke truffet nogen endelig beslutning, ligesom vi ikke har fået en godkendelse fra Roskilde Kommune.

Brugere af vand fra Jyllinge Vandværk, der går med overvejelser om at anskaffe deres eget blødgøringsanlæg, bør inddrage ovenstående i deres beslutning. Et privat anlæg vil, hvis centralt blødgjort vand bliver leveret, have lille eller slet ingen effekt.

Udvalget forventer at kunne fremlægge resultaterne af deres undersøgelse på næste generalforsamling i marts måned 2019. Her vil der blive lejlighed til at stille spørgsmål til repræsentanter fra udvalget. Skulle du have presserende spørgsmål, er du som altid velkommen til at kontakte os.

SMS-service

Vi tilstræber at informere om driftsforstyrrelser og lignende via sms-beskeder. Du kan tilmelde og framelde dig servicen her

Vandets hårdhedsgrad er ca. 20 dH (hårdt vand).

Drik trygt vandet fra Jyllinge Vandværk

21. august 2018: I juli måned, 2018, har vi fået udført en række vandanalyser for nedbrydningsstoffet Dimethylsulfamid, forkortet DMS, efter at det blev konstateret i en række boringer hos enkelte af de helt store kommunale vandværker. I boring 1 og 2 er stofftet blevet konstateret, men langt under grænseværden. Læs mere om stoffet DMS på Danske Vandværkers hjemmeside

Medio oktober 2017: Du har måske i medierne læst eller hørt om, at der er fundet rester af sprøjtemidlet desphenyl-chloridazon i store dele af landet. Vi har testet vores vand for rester af dette middel. Resultatet er, at der ikke er fundet rester af stoffet hos os.

Det vil sige, at du trygt kan drikke vores vand.

Desphenyl-chloridazon er rester af et sprøjtemiddel, der blev forbudt for 20 år siden. Inden da blev det brugt i forbindelse med dyrkning af roer, rødbeder og løg. Sprøjtemidlet er i dag forbudt, men kan stadigvæk sive ned til grundvandet, så derfor skal alle vandværker teste for stoffet fremover.

Tilbage til den fælles forside for Jyllinge og Værebro Vandværk 


Copyright Rambøll Danmark A/S